مواد لازم براي پاستيل انار




  •  شکر:يک دوم پيمانه

  • گلوکز:  مايع يک چهارم پيمانه

  • پودر ژلاتين :يک چهارم پيمانه

  • آب ميوه طبيعي (آب انار) :150 ميلي ليتر (تقريبا يک پيمانه سر خالي)



 


طرز تهيه پاستيل انار


ابتدا يک ظرف في برداريد و شکر، پودر ژلاتين، گلوکز و آب ميوه را داخل آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ماساژدرمانی Michelle مسابقات فوتبال برنامه نویس جوان به روز شاید یک کولی خدمات فنی سهیلی لرزه! آذرخش جودکی نویسنده